Kontakt 22 22 20 26

Eksekvering direkte på gulvniveau

Strategi-implementering

March 24, 2015
 • Kunde:
  FLSmidth
 • Ydelse:
  Ny vej til implementering af strategi
 • Resultat:
  Medarbejdere i 52 lande blev inden for 14 dage i stand til at skabe værdi ud fra ny strategi. Kommunikationsprisen 2012.

Dette er historien om, hvorfor FLSmidth engagerede 400 ledere på gulvniveau i 52 lande til at lancere deres nye globale koncernstrategi direkte over for deres medarbejdere – endda uden nogen tidligere kommunikationserfaring.

I store organisationer er der langt fra direktionsgang til den enkelte medarbejder. ”Kaskaden” fra top gennem alle ledelseslag har en tendens til at stoppe. Strategier strander undervejs. Eksekvering udebliver.

For at skabe gennemslagskraft over for de 14.000 medarbejdere var tricket i FLSmidth bl.a. at gå uden om mere end 300 mellemledere, der i stedet blev instrueret i rollen som ambassadører.

I samme uge, som direktionens centrale udrulning af koncernstrategien, stod lederne på gulvniveau således over for deres medarbejdere og fortalte om strategien. Og hvad den betød for dem.

At bypass’e mellemlederne kræver stor opbakning fra topledelsen!

FLSmidth vandt Kommunikationsprisen 2012 for sin ledelseskommunikation.

Vi bidrog til udvikling af kommunikationsstrategien, planlægningen og budskaberne.

“The purpose of the strategy is to translate our vision into actions that enable every employee in FLSmidth to create value for our stakeholders in compliance with our group goals.” Group Management FLSmidth

FLSmidth

 • FLSmidth er leverandør af udstyr og service til verdens mineral- og cementindustri. Gennem de seneste 5 år har FLSmidth opkøbt 15 selskaber.
 • Med 14.000 ansatte i mere end 50 lande. Hovedparten er ingeniører, der beskæftiger sig med Supplier of equipment and services to the global minerals and cement industries
 • 3 til 5 årlige opkøb af selskaber.

FLSmidths første Managers Brief belv udviklet ved samme lejlighed – naturligvis i dialog med Kommunikationsafdelingen.

© Copyright - togg.dk - Torvits & Gossmann